Vibrasjonstrening på Power Plate MOVE - Hjem

Vårt raske livstempo og stadig mer stressende liv krever praktiske løsninger for å opprettholde helsen. Trener du ikke ofte nok til å opprettholde helsen eller oppnå treningsmålene dine? Eller trener du ikke i det hele tatt? Eller trener du og vil ha raskere/mer effektive resultater?

Det kan ta lang tid å lære folk å overvinne disse motstandene og sette i gang en dyp endring i tanke og atferd. Power Plate-maskinene kan hjelpe brukere med å oppnå ulike helse- og treningsfordeler på en mer tilgjengelig måte og med mindre belastning på leddene og på kortere tid. 

Gjennom forskning og praktisk bruk har det gradvis vist seg at denne treningsintervensjonen er både meningsfull og effektiv. 

Power Plate-maskinene er en av de mest spennende teknologiske fremskrittene innen idrettsmedisin, helse og trening. Vibrasjonstrening kan hjelpe mennesker til økt helse, forbedret ytelse og fysisk evne. 

Power plate MOVE er flott å ha som hjemmegym. En og samme maskin dekker de ulike behovene til hele familien.
Mens en person primært kan trene balanse, bevegelighet og stabilitet, kan en annen trene styrke, eksplosivitet og utholdenhet.

Power plate MOVE er den perfekte kombinasjonen av størrelse og funksjon. Basen er designet for å ta så lite plass som mulig, uten at det går på bekostning av ytelsen. Den er lett nok til å flyttes fra rom til rom, men sterk nok til å tåle 136 kg i belastning.

Opplæringsplakat følger med. Likeså stropper.