…Actually It IS Rocket Science…
Power Plate är en vibrerande plattform som hjälper dig att värma upp snabbare, träna effektivare och återhämta dig på kortare tid. Den får dig att må bättre genom att stimulera naturliga reflexer, öka muskelaktiviteten och förbättra cirkulationen. Power Plate förstärker varje naturlig rörelse, enkel eller avancerad, jämfört med att den utförs på golvet.
 
Vibrationsteknologi är inte en ny upptäckt. Den har funnits i århundraden och har använts inom fysioterapi lika länge. Vi förflyttar oss snabbt fram till 1960-talet då första kroppsvibrationstekniken först användes och undersöktes i före detta Sovjetunionen för att förbereda sina kosmonauter för rymden och för att bekämpa muskelatrofi. På grund av sin fördel med vibrationsteknik kunde deras astronauter stanna i rymden i mer än 420 dagar, medan amerikanska astronauter var tvungna att återvända efter 120 dagar.
 
Power Plates historia började 1999 och är en berättelse om att utforska nya gränser och utvidga vad som är känt om motion, hälsa och mänsklig potential. Från rymdprogram till elitidrottare, rullstolsbundna personer som återfår förmågan att gå till den genomsnittliga utövaren. Otaliga studier har visat att Power Plate erbjuder säker och inkluderande träning för både aktiva och åldrande befolkningar.
 
Power Plate är i framkant av fitness- och hälsoteknik och har förmågan att frigöra potential hos vem som helst. Oavsett om du är 18 eller 80 år kommer träning med Power Plate att ge dig bättre resultat samtidigt som det kräver mindre tid.
 

Power Plate skapar en patenterad tre-plans vibration; plattformen rör sig i tre riktningar: upp och ner, framåt och bakåt samt från sida till sida. Detta är en kopia av hur vi människor rör oss i allt vi gör.

Power Plate-utrustning använder PrecisionWave ™ Teknologi. Ett harmoniskt system med hög kvalitet som ger en kontrollerad vibration över hela plattformen för konsekventa och pålitliga resultat.

Vibrationerna får musklerna att dra ihop sig multi-reflexivt mellan 25 och 50 gånger per sekund. Detta aktiverar nervsystemet, muskelsystemet och hjärt-kärlsystemet.


Power Plate är BETRODD av världens bästa klubbar, olympier,
Pro-idrottslag, tränare och miljoner användare i över 100 länder

Power Plate-träning förbättrar din prestanda samtidigt som den ökar effektiviteten i ditt träningspass; du kan uppnå snabbare resultat på kortare tid.
 
 

Träning på Power Plate får fler muskler att engageras oftare. Detta gör det möjligt ett träna hela kroppen på så kort tid som 15 minuter.

 

Med regelbunden användning av Power Plate ser du snart resultat, såsom en ökning av styrka och flexibilitet; ökad muskeldefinition och ton, minskad förekomst av celluliter och kroppsfett.

 

Vilka fördelar kan du förvänta dig av att använda Power Plate?
Power Plate är känt för att bland annat :

  • Styrka: Förbättra muskeltonus och uthållighet
  • Flexibilitet: Öka rörelseomfång, koordination, balans och stabilitet
  • Cirkulation: Förbättra och öka blodflödet för att stärka det kardiovaskulära systemet
  •  Anti-Aging: stimulerar anti-aging hormoner, vilket gynnar hud och interna system
  •  Smärtlindring: Främja snabbare återhämtning av skadade muskler och senor, minskar smärta och förbättrar ledfunktionen.           
  • Ger lindring från träningsvärk.
  • Cellulitereduktion: Minskar cellulitens utseende för mjukare, mjukare hud
  • Viktminskning: Minska kroppsfett och förbättrar ämnesomsättningen
  •  ”Feel Good” -hormoner: Öka serotonin och minska stresshormoner som kortisol. Minska trötthet
  • Benhälsa: Minska benförlust och förbättra bentätheten

Alla våra vibrationsprodukter har obegränsad potential för att hjälpa dig att må bättre och det mycket snabbare.
Kom igång idag