staffan vid en powerplate pro7

STAFFAN GÖRANSSON
VD

Arbetat med och använt Power Plate i över 10 år. Certifierad master trainer sedan 2010 i två omgångar.

HUR VI BÖRJADE

Power Plate är världsledande på marknaden inom vibrationsträning med över 20 års erfarenhet av att utveckla samt producera vibrationsutrustning.
Kontor och Showroom på Vendevägen 15, Djursholm. Vi jobbar med vibrationer ur tre aspekter; Helkroppsvibrationer, Målinriktade vibrationer samt Fokuserade vibrationer.

Helkroppsvibrationer med hjälp av våra vibrerande plattformar.
Målinriktade vibrationer genom våra massageprodukter.
Fokuserade vibrationer genom Power Plate REV, vår cykel med vibrerande pedaler (lanserades nov 2022).

THR Träning Hälsa & Rehab är exklusiv distributör av hela Power Plates sortiment i Sverige och Norge.

För oss började det med att Staffan Göransson, grundare av THR Träning Hälsa & Rehab AB, för mer än 15 år sedan fick problem med strålningar ut i höger arm på grund av, som det visade sig, förslitningsskador i nacken. Staffan arbetade då som konsult inom företagsutveckling med ledarskap, sälj- och teamutveckling som specialitet. Med en bakgrund med militärtjänsts attackdykare, allround idrottare och inbiten golfare var detta mycket frustrerande. 
Efter att ha läst om Power Plate i tidningen Svensk Golf, testade och köpte han en Power Plate. Två månader senare hade problemen i rygg och nacke försvunnit. “Jag kände mig, och började prestera, som om jag var 20 år yngre och tänkte att detta måste världen få ta del av.” Sagt och gjort. Efter 25 år inom företagsutveckling var det dags att pröva något nytt. Staffan startade ett Power Plate center “Viberoom” i Djursholm utanför Stockholm, som än idag hjälper människor att nå sina tränings- och hälsomål.

Med erfarenhet inom området sedan 2006 innehar THR Träning Hälsa & Rehab AB också sedan 2014 den exklusiva distributionsrätten av PHS Performance Health Systems LTD,s hela sortiment. Idag marknadsförs och säljs lösningarna till allt från Elit, Gym/Fitness, Rehab, Företag samt Privatpersoner.

VÅR VISION

Vår mission är att låta människor få ta del av de fantastiska effekterna som, rätt vibrationer använda på rätt sätt ger, för att människor skall kunna Må bättre och Prestera bättre i alla faser av livet.  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *