Vibrationsträning på Power Plate MOVE – Hemma

Vårt snabba livstempo och alltmer stressiga liv kräver praktiska lösningar för att bibehålla hälsan. Tränar du inte tillräckligt ofta för att bibehålla hälsan eller uppnå sina fysiska mål? Eller tränar du inte alls? Eller tränar du och vill ha snabbare/effektivare resultat?

Det kan ta lång tid att lära människor att övervinna dessa motstånd och påbörja en genomgripande förändring av tankar och beteenden. Power Plate-maskinerna kan hjälpa användare att uppnå olika fördelar för hälsa och fitness på ett mer lättillgängligt sätt och med mindre belastning på leder och på kortare tid. 

Genom forskning och praktisk användning har det gradvis blivit uppenbart att denna träningsintervention är meningsfull samt effektiv. 

Power Plate-maskinerna är en av de mest spännande tekniska framstegen inom det sportmedicinska, hälso- och fitnessområdet. Vibrationsträning kan hjälpa människor till ökad hälsa, förbättrad prestation samt fysisk förmåga. 

Power Plate MOVE är ypperlig att ha som hemmagym. En och samma maskin täcker hela familjens olika behov.
Medan en person kanske främst tränar balans, rörlighet och stabilitet kan en annan träna styrka, explosivitet och uthållighet.

Power Plate MOVE är den perfekta kombinationen av storlek och funktion. Basen är designad för att ta så lite plats som möjligt, utan att kompromissa med prestandan. Den är tillräckligt lätt för att kunna flyttas från rum till rum, men tillräckligt stadig för att klaraav 136kg i belastning.

Träningsaffisch medföljer. Likaså straps.