Intervju Steve Wright om Power Plate

Läs de senaste @EuropeActive-höjdpunkterna för mars med en intervju med @Steve Wright om Power Plate.

Intervjun täcker ämnen från att främja fysisk aktivitet och bekämpa stillasittande beteende till hur Power Plates vibrationsteknologi kan förbättra livet för äldre genom att förbättra flexibilitet, rörlighet och muskelstyrka. Den diskuterar också inkorporering av vibrationer på jobbet genom deras nya välbefinnande på arbetsplatsen, FITSTOP. Med den ökande trenden av fitness, hälsa och återhämtning berättar Power Plate om hur deras vibrationsteknologi kan maximera resultaten på minimal tid, och attraherar inte bara vanliga gymbesökare utan även når de utanför fitnessbranschen med hjälp av partnerskap och samarbeten. För att lära dig mer om hur Power Plate revolutionerar fitness- och friskvårdsbranschen, läs det senaste nyhetsbrevet genom att klicka på länken nedan. 

Till artikeln