Power Plate lyfts fram i en ny Health Club Management-artikel ”Vibration Adds Intensity To Indoor Cycling Classes”.

Leap Fit Studio i Dalston, Storbritannien, är i fokus för artikeln som världens första Power Plate REV-studio, som levererar unika vibrationsförstärkta gruppcykelklasser.  Leap Fit, som ägs av den trefaldige brittiske längdhoppsmästaren JJ Jegede, positionerar sig som ”The home of progress” – en kommersiell prestationsstudio som lockar både elitidrottare och allmänheten med ett starkt fokus på resultat via skräddarsydd träning, kostrådgivning och personligt stöd.

 JJ introducerades först till REV när han blev inbjuden att delta i inspelningen av den nya produkten, han blev omedelbart övertygad av den nya cykelns patenterade VibeShift-teknik™, som maximerar träningsintensiteten genom att leverera konsekventa, säkra och exakta vibrationer genom pedalerna.

”I samma ögonblick som jag kom in på REV visste jag att det skulle bli en game changer”, säger han. ”Jag planerade aldrig att ha ett cykelområde på mitt gym, men den här maskinen fick mig att omvärdera. Jag ville inte bara ha ett par av dem på gymgolvet. Jag ville ha en hel studio.

Och så, i september 2023, gjorde Leap Fit Studios precis det, köpte 13 av de nya cyklarna och lanserade världens första REV-studio i samarbete med Power Plate.

Läs hela artikeln (på engelska) Butiken: Power Plate REV