Tack till alla som kom och provade Power Plate FitStop på Kistamässan

Två intensiva dagar på Möten & Eventmässan i Kista är till ända. Många besökare blev nyfikna på vad Power Plate FitStop är och kom och provade. Vi fick se många förvånade miner när de provade att sätta upp fötterna på våra Power Plate Move. Att på så kort tid (1 minut) känna så stor skillnad i muskler och blodcirkulation bara genom små tester på vibrationsplattan! 

Nu till vad Power Plate FitStop är: Det är en ”energi-depå” med Power Plate Move vibrationsplattor som man kan ha på arbetsplatsen dit man går för energipåfyllning under arbetsdagen när man är lite trött och seg, stel i nacken efter att ha suttit för mycket vid skrivbordet eller kanske gått mycket och behöver massage för benen som exempel. 

FitStop består av 2 Power Plate Move, 2 Massagepistoler Power Plate Pulse samt en övningsplanch. 3 minuter på en Power Plate Move är som ca 20 min promenad. Blodcirkulationen får sig en kick och likaså musklerna. 

Läs mer om fördelarna med att ha Power Plate på arbetsplatsen genom att klicka här

Man måste testa för att förstå hur skönt det är och vilken nytta Power Plate gör på så kort tid! Är du också intresserad av att ha en FitStop på din arbetsplats? Kontakta oss