Power Plate på arbetsplatsen

Med en eller flera Power Plate Move på företaget kan du samt medarbetarna få upp energin snabbt och effektivt på 3 minuter som motsvarar ca 20 minuters promenad.

Med Powerplates harmoniska tredimensionella vibrationer kan du motverka de negativa effekterna av stillasittande och monotont arbete.

3 minuters övningar på Powerplate är som 20-25 minuters promenad!

Power Plate är en vibrerande plattform som tillför naturlig rörelse för att hålla igång vårt biologiska system. 
Den får dig att må bättre genom att stimulera naturliga reflexer, öka muskelaktiviteten och förbättra cirkulationen. Power Plate förstärker varje naturlig rörelse, enkel eller avancerad jämfört med att den utförs på golvet.

Med en eller flera FitStop-stationer kan medarbetarna med jämna mellanrum gå in i ett energigivande, rehabiliterande eller avslappnande depåstop.

Genom rörelsen som plattformen skapar får kroppen samma stimuli som om den tog mellan 30-40 steg i sekunden. Med hjälp av naturliga reflexer aktiveras upp till 97% av våra muskelfibrer. Det får effekter på flera viktiga kroppssystem.

Cirkulationen ökar, ämnesomsättningen stimuleras, soratoninnivåerna ökar och de skadliga kortisolnivåerna balanseras. Vårt neuromuskulära system får stimulans som behövs för att bibehålla bra hållning och motverka dåliga axlar, ryggar och nackar. 

Kontakta oss för mer information så kan vi hjälpa er att komma fram till den bästa lösningen för just Er. 

 

Mejla oss