Møt oss på Personal & Chefmässan i Kista 21. - 22. februar! Mount J: 17

Lag en "FitStop" på Personal & Chefmässan!
Vi er på Kistamässan, i stand J: 17 21. og 22. februar. Hos oss har vi FitStop. En fantastisk løsning for selskaper i alle slags bransjer. Konseptet er enkelt: Et par ganger om dagen gjør du en såkalt FitStop. Du trener i ca 3-4 minutter. Da er du ferdig! Resultatet er at blodsirkulasjonen er sterkt forbedret; mer oksygen til hjernen! Kroppen, som kan ha vært stillesittende i flere timer, aktiveres og på denne måten reduseres risikoen for å lide av "sittende sykdom". Når vi aktiverer oss selv på denne måten, noen minutter om dagen, føler vi oss bedre, blir mer våken og presterer bedre i arbeidet vårt. Og viktigst av alt: vi motvirker inaktivitet og de negative effektene det har på oss.

Din billett til messen! Registrer her

Les mer om Fitstop & setesyke

Lær mer om Personal & Kokk her

 

FitStop-logo