Träffa oss på Personal & Chefmässan i Kista 21-22:a Februari! Monter J:17

Gör ett ”FitStop” på Personal & Chefmässan!
Vi finns på Kistamässan, i monter J:17 den 21:a och 22:a Februari. Med oss har vi FitStop. En fantastisk lösning för företag i alla slags branscher. Konceptet är enkelt: Ett par tre gånger om dagen gör man ett s.k FitStop. Man tränar i ca 3-4 minuter. Sen är man klar! Resultatet blir att blodcirkulationen förbättras enormt; mer syre till hjärnan! Kroppen som kanske varit stillasittande i flera timmar aktiveras och man minskar på så sätt risken att drabbas av ”sittsjukan”. När vi aktiverar oss på det här sättet, några minuter om dagen, mår vi bättre blir piggare och presterar bättre i vårt arbete. Och det viktigaste av allt: vi motverkar inaktivitet och de negativa effekterna det har på oss.

Din biljett till mässan! Registrera dig här

Läs mer om Fitstop  & sittsjukan

Läs mer om Personal & Chef här

 

FitStop logo